Nyhet

Vem dör i nästa Harry Potter?

För en tid sidan annonserade JK Rowling att någon av huvudkaraktärerna i nästa Harry Potter-bok kan komma att dö. Detta har förstås satt myror i huvudet på många fans, och man kan tänka sig att flertalet har svårt att bärga sig tills sjätte delen – "Harry Potter and the Half-Blood Prince" – släpps 16 juli i år.

Enligt The Guardians nätupplaga har emellertid den brittiska tidningen the Sun, låtit genomföra en undersökning av vadslagningsmönster i staden Bungay i Suffolk, för att lista ut vem som är näste man till rakning. Varför då Bungay? Jo, det råkar vara hemstaden för tryckeriet Clays som producerat de fem tidigare böckerna. När dessutom vadslagningsmönstret avvek från övriga städer så tror man sig ha kommit sanningen på spåren.

Och, det visar sig att det är…

Nej, dagensbok.com månar såklart om sina läsare och avslöjar inte något sådant här. Följ länken upp till vänster om du verkligen är nyfiken. Vi andra kan väl vänta till den 16:e?

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2005-05-25 10:01 / Uppdaterad: 2005-05-25 10:01

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?