Nyhet

Random House stämmer P. Diddy

Rapparen och skivbolagsbossen Sean Combs, numera mer känd som P. Diddy har stämts av bokförlaget Random House. Enligt förlaget har Combs aldrig levererat den självbiografi han kontrakterades för 1998.

Boken skulle ha varit inlämnad 1999 och nu vill Random House att Combs och hans skivbolag BadBoy. Inc återlämnar förskottet på 300 000 dollar plus ränta. Random House uppger att man sällan går till domstol för att författare inte levererar, men förlaget anser att de inte har något val i det här fallet.

Fortsättning följer utan tvekan.

Anna Larsson

Publicerad: 2005-02-16 23:23 / Uppdaterad: 2005-02-16 23:23

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?