Nyhet

Bob Dylan släpper självbiografi

Rockmusikens kanske mest omskrivne figur skall för första gången själv berätta om sitt liv. Den av fansen länge emotsedda Chronicles, Vol 1 släpps 12 oktober på Simon & Shuster (efter två års försening) och skall behandla de första åren av Dylans karriär i New York på 60-talet. Med tanke på Dylans vana att hitta på egna historier om sig är ju frågan om boken skall sorteras under "fakta" eller "fiktion", och i en intervju för ett par år sedan sade han att han till stor del skulle basera den på andras anekdoter om honom eftersom han inte mindes så noga själv. Tro't den som törs.

Björn Waller

Publicerad: 2004-08-26 17:48 / Uppdaterad: 2011-01-16 14:19

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?