Nyhet

Vecka 9 på dagensbok.com – Ranelid, feministserier, mord och korruption!

Vi inleder en vecka som är sportlovsvecka för somliga och vanlig isande februarivår för en del andra. Det är väl heller ingen som har missat att årets bokrea drog igång förra veckan och många boknördar sitter säkert hemma i högar av fynd just nu. För oss på Dagensbok är alla veckor ändå bokveckor och därför fortsätter vi att skriva om en salig blandning böcker för att ni ska hitta det som passar just er, året runt.

Anna Liv skriver om Jo Nesbøs senaste bok Gengångare den här veckan. Detta är den nionde romanen om Harry Hole. Nu har han lämnat Hongkong och kommit tillbaka till Oslo för att undersöka ett i praktiken uppklarat mord eftersom han vägrar tro att polisen gripit rätt gärningsman. Den gripne är en pojke på arton år som Harry inte sett på länge. Det är Oleg, sonen till Harrys stora kärlek Rakel. Den är en mörk och gripande historia på närmare 600 sidor om knark, mord och korruption.

Anna C skriver om del två i Lina Neidestams feministserie Zelda – Zelda 2 Kampen fortsätter. Zelda fortsätter att vara lika skrattframkallande, intelligent och träffsäkert igenkänningsskapande som alltid. I den här delen börjar hon bland annat på konstskola och åker till Asien och för att ”hitta sig själv”.

På lördag har vi en gäst i form av Britt Jakobsson som skriver om Björn Ranelids senaste roman Tyst i klassen! Vad Britt tycker om boken får ni veta på lördag!

Trevlig vecka!

önskar

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2012-02-27 22:41 / Uppdaterad: 2012-02-27 23:18

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?